محفل تجلیل از حافظان و معلمان قرآن و احکام دارالقرآن الشفاء برگزار شد
قرآن کریم نور هدایت و نسخهی جاوید سعادت بشر در هر دو جهان است که نبی کریم صلیاللهعلیهوسلم آن را در طول ۲۴ سال به تدریج از امین وحی دریافت کرد و به امتیانش آموخت و برایشان در زندگی عملاً اجرا کرد.
همچنین برای تلاوت و از بر کردن این کلام وحی پاداش دنیوی و اخروی بیان کرد و جایگاه و مقام حافظان، قاریان و آموزگاران آن را بالا برد و ارج و قربشان در دنیا و آخرت را برای همه گوشزد نمود.
ازهمینرو، در طول تاریخِ اسلام اولین فعالیت و برنامهی داعیان اسلام آموزش آیات روحافزای قرآن برای نومسلمانان بوده است و هر کجا که رسیدهاند، مردمان و اهالی آنجا را با نور ایمان به قرآن هدایت کردهاند.
از سوی دیگر، در دیار مسلمانان اولین امر در خصوص آموزش، فراگرفتن قرآن و تربیت نسلهای قرآنخوان بوده است. این اهمیت و عنایت زایدالوصف در سنین خردسالی بیشتر در کانون توجه است و مادران و پدران مسلمان میکوشیدهاند فرزندان دلبندشان پیش از آغاز هر دانشی، دانش قرآن را بیاموزند و در هر مرحلهای از زندگیشان از همصحبتی با پروردگارشان حظی وافر داشته باشند و در سختترین احوالات زندگی از امیدبخشیها و هدایتگریهای آن بهرهمند باشند و تسلیم حوادث ناگوار روزگار نشوند.
لذا در کشورهای اسلام دارالقرآنها و اقراهای فراوانی تأسیس شده است که فعالیتهای متمرکزی برای آموزش قرآن به نونهالان دارند و سیستمی موفق برای آن تهیه کردهاند.
در شهر نیمروز افغانستان و در آن جغرافیای گرمسیر و بادخیز مرزی، دارالقرآن الشفاء یکی از چند مرکز قرآنی است که به این مهم همت کرده و خدمات آموزشی با رویکرد آموزش قرآن و در کنار آن، آموزش اولیهی احکام ارائه میدهد.
در ادامه گزارش مختصری میخوانیم از یکی از محافل تجلیل از حافظان و معلمان این مرکز آموزشی.
دارالقرآن الشفاء زیرنظر نهاد دینی احیاءالعلوم ولایت نیمروز محفل باشکوه تجلیل از حافظان قرآن کریم و معلمان قرآن و احکام را روز پنجشنبه، ۲۵ ثور ۱۴۰۴، برگزار کرد.
در این محفل باشکوه علما، فرهنگیان و عموم مردم اشتراک داشتند و با حضور پرشورشان از زحمات آموزگاران قدردانی نمودند.
سخنران ویژه این مراسم مولانا بشیراحمد خطیبی بود. ایشان در مورد اهمیت فراگیری علم و ارزش آن به ایراد سخن پرداختند.
در ادامهی محفل شاگردان دارالقرآن الشفاء و نور به اجرای برنامهی سرود، سخنرانی، ارائهی مقاله به زبانهای عربی، دری، پشتو و بلوچی پرداختند.
در این محفل از ۳ تن از حافظان قرآن کریم و ۶ تن معلم قرآن و احکام تجلیل شد. همچنین از ۵۹ تن از شاگردان برتر دارالقرآن الشفاء و نور تقدیر شد.